AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikram etmek

Kahve falında ikram etmek

Kahve falında ikram etmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ikram etmek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında armut ikram etmek kazancının tükenmeyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında misafire süt ikram etmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında baklava ikram etmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayran ikram etmek ticaretin açılacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker ikram etmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında yemek ikramı görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şarap ikram etmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir