AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine siyah üzüm görmek

Kahve falında birine siyah üzüm görmek

Kahve falında birine siyah üzüm görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yüksek bir makamı olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, rızkının çoğalacağına, daha fazla para kazanacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine siyah üzüm gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında siyah üzüm görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında siyah kuru üzüm görmek yeni kararlar alınacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm yemek duygularını açığa vuracağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah üzüm bağı görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz siyah üzüm görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çaresiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm ayıklamak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında siyah üzüm bahçesi görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah üzüm asması görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir