AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah evrak çantası görmek

Kahve falında siyah evrak çantası görmek

Kahve falında siyah evrak çantası görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah evrak çantası gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında siyah evrak çantası görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında evrak dosyası görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında evrak incelemek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evrak aldığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt evrak görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evrak kaybetmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz evrak görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında önemli evrak görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir