AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade hediye vermek

Kahve falında seccade hediye vermek

Kahve falında seccade hediye vermek biraz zaman geçmesi gereken haber, duygusallığın ön plana çıkacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ümitsizliğe yorulmaktadır.

Kahve falında seccade hediye vermek gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Kahve falında seccade hediye vermek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye seccade almak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet eder.

Kahve falında seccade hediye almak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Kahve falında seccade hediye etmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil seccade hediye etmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye seccade görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere seccade sermek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seccadeye işediğini görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir