Kahve falında birine sarılarak ağladığını görmek

Kahve falında birine sarılarak ağladığını görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kötü günlerin biteceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine sarılarak ağladığını gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında sarılmak ağlamak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi işini açacağına inanılır.

Kahve falında ölen babaya sarılıp ağlamak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarılmak ve ağlamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa sarılıp ağlamak malvarlığının artacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top