AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep olmak

Kahve falında akrep olmak

Kahve falında akrep olmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep olmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ağzında akrep görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı içinde akrep görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman akrep görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep ve yılan görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrepten kurtulmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında zehirsiz akrep görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde akrep görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta akrep görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir