AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş pirinç görmek

Kahve falında pişmemiş pirinç görmek

Kahve falında pişmemiş pirinç görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, kendisini eve kapatacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında pişmemiş pirinç gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında pişmemiş pirinç görmek sevdiğini söyleyeceğine, haksızlık edeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş pirinç görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş pirinç yemek yaşam kolaylığı içine gireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek sorunlarını aşacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç kaybetmek yeni duygular tadacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ pirinç görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına işaret eder.

Kahve falında tepside pirinç görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek deşarj olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir