AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine patik vermek

Kahve falında birine patik vermek

Kahve falında birine patik vermek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, güç kaybedeceğine, işlerin düzgün gideceğine delalettir.

Kahve falında birine patik vermek gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında siyah bebek patiği görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz patik görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mor patik görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında patik hediye etmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında patik almak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı bebek patiği görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz patik giymek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında patiği görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kötü gidişe dur denileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir