AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine para verdiğini görmek

Kahve falında birine para verdiğini görmek

Kahve falında birine para verdiğini görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, başarılarının katlanacağına, sevilen bir dostun geleceğine, engellerden kurtulacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında birine para verdiğini gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Kahve falında akrabanın para verdiğini görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin para verdiğini görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulur.

Kahve falında komşunun para verdiğini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında verdiğin parayı geri almak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yanlış işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında borç verdiği parayı almak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin para verdiğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kişinin fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının para verdiğini görmek zahmet veren işlerin artacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında verdiği parayı geri almak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir