AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin para verdiğini görmek

Kahve falında sevgilinin para verdiğini görmek

Kahve falında sevgilinin para verdiğini görmek büyük savaşların yaşanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin para verdiğini gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sevgilinin para verdiğini görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin para verdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine para verdiğini görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek mevki kaybına uğrayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına para verdiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanın para verdiğini görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin para verdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin kağıt para verdiğini görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir