AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine para emanet etmek

Kahve falında birine para emanet etmek

Kahve falında birine para emanet etmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, donanımlı kılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birine para emanet etmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz.

Kahve falında emanet para kaybetmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında birinden emanet para almak haksızlığa uğranacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para emanet etmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Kahve falında emanet para almak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birine para emanet etmek kısmetin bollaşacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında emanet para vermek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında para emanet almak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, arzuların yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birine emanet edilmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir