AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine emanet edilmek

Kahve falında birine emanet edilmek

Kahve falında birine emanet edilmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, can bulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birine emanet edilmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında bebek emanet edildiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine emanet edilmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet eder.

Kahve falında birinden emanet para almak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına inanılır.

Kahve falında emaneti geri almak geniş rızık elde edeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında silah emanet almak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalet eder.

Kahve falında emanet altın görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında emanet araba görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emanet altın bilezik almak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir