AnaSayfa / Genel / Kahve falında para emanet almak

Kahve falında para emanet almak

Kahve falında para emanet almak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında para emanet almak gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında emanet para kaybetmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında para emanet etmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında birine para emanet etmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında emanet para vermek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, büyük problemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para emanet almak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden emanet para almak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, maceralara atılacağına işaret eder.

Kahve falında emanet para almak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kazancının çok daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine emanet vermek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir