AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine oyuncak vermek

Kahve falında birine oyuncak vermek

Kahve falında birine oyuncak vermek işinde ustalaşacağına, bilgi ile donanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine inanılır.

Kahve falında birine oyuncak vermek gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Kahve falında oyuncak bulmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük oyuncak görmek kurulu düzenin yıkılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebek bakmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak kalp görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden oyuncak bebek almak ekonomik gücün çoğalacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde oyuncak bebek görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, ekmeğine leke süreceğine delalettir.

Kahve falında oyuncak maymun görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü oyuncak ayı görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir