AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak bebek bakmak

Kahve falında oyuncak bebek bakmak

Kahve falında oyuncak bebek bakmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında oyuncak bebek bakmak gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında oyuncak bebek bakmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında büyük oyuncak bebek görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında oyuncak bebeğin canlanmasını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek oyuncağı almak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak bebek hediye aldığını görmek kazancının günden güne çok artacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak bebek elbisesi görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir