AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü oyuncak ayı görmek

Kahve falında bir sürü oyuncak ayı görmek

Kahve falında bir sürü oyuncak ayı görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü oyuncak ayı gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Kahve falında bir sürü oyuncak ayı görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hep yerinde sayacağına yorulur.

Kahve falında siyah oyuncak ayı görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz oyuncak ayı görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük oyuncak ayı görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak ayı almak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak ayı görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük oyuncak ayı görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak ayı bulmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir