AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine misafir olmak

Kahve falında birine misafir olmak

Kahve falında birine misafir olmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birine misafir olmak gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında misafirlikte çay içmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık misafirliğe gitmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire yatak sermek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında misafirle kavga etmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında misafire yatak hazırlamak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yemek pişirmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelen misafiri istememek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirin geldiğini görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir