AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hizmet etmek

Kahve falında birine hizmet etmek

Kahve falında birine hizmet etmek tatsız durumların yaşanacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara başlamadan önce yapmanız gereken araştırmalar, sormanız gereken sorular var.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında hizmet etmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında birisine hizmet etmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek bereket ve zenginlik bulacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işarettir.

Kahve falında başbakana hizmet etmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine hizmet etmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hizmetçilik yaptığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine hizmet etmek zorluklarla boğuşulacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir