AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden havuç almak

Kahve falında birinden havuç almak

Kahve falında birinden havuç almak fırsatların elden kaçırılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, mülk sahibi olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden havuç almak gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında havuç salatası yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, getirisinden daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuç çıkarmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuç turp görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarladan havuç toplamak icat yapacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ekili havuç görmek işlerinin azalacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında havuçlu kek görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, duraklama yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tatlı havuç yemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuç turşusu görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir