AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç yıkamak

Kahve falında havuç yıkamak

Kahve falında havuç yıkamak geleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuç yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Kahve falında havuç yıkamak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında havuç çıkarmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında havuçlu pilav görmek adının yayılacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuç salatası yapmak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına işaret eder.

Kahve falında havuç yemek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuç turp görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında havuç suyu görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında havuç yediğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir