AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hakaret etmek

Kahve falında birine hakaret etmek

Kahve falında birine hakaret etmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, arzularının yerine geleceğine, derin bir nefes alacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, fakirlik yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birine hakaret etmek gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birinden hakaret duymak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hakaret ettiğini görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında anneye hakaret etmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hakaret ettiğini görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında birine hakaret etmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye hakaret etmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işaret eder.

Kahve falında hakaret işitmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hakarete uğramak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir