AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakarete uğramak

Kahve falında hakarete uğramak

Kahve falında hakarete uğramak ekmeksiz kalacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, arkasından gıybet edeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hakarete uğramak gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Kahve falında hakarete uğradığını görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hakarete uğramak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, elindeki malların gideceğine işarettir.

Kahve falında birinin hakaretine uğramak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden hakaret duymak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında birine hakaret etmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birisine hakaret etmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin hakaret ettiğini görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hakaret ettiğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir