AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye hakaret etmek

Kahve falında sevgiliye hakaret etmek

Kahve falında sevgiliye hakaret etmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, saygısını toplayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye hakaret etmek gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Kahve falında sevgiliye hakaret etmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin hakaret ettiğini görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hakarete uğramak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hakaret ettiğini görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birine hakaret etmek kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında birisine hakaret etmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında anneye hakaret etmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında hakarete uğradığını görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir