AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine eşya almak

Kahve falında birine eşya almak

Kahve falında birine eşya almak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine eşya almak gördüyseniz:

  • Birisine yardım etmek istiyorsanız, öncelikle ailenizi düşünmelisiniz.

Kahve falında yeni eve yeni eşya almak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir eşya saklamak onuruna ve şerefine leke süreceğine, tecrübe kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşya almak yeni yollara girileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında toplanmış eşya görmek art niyetli kişilere uyacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çeyizlik eşyalar görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşya mağazası görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında valize eşya toplamak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ziynet eşyaları görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir