AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşya almak

Kahve falında eski eşya almak

Kahve falında eski eşya almak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, atılan adımların zarar getireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında eski eşya almak gördüyseniz:

  • Mali yönden ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski eşyaları toplamak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında eski eşyalarını bulmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında evden eski eşya atmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşyayı satmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşya toplamak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin eşyasını görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Kahve falında eve eski eşya almak küskünlüklerin oluşacağına, takdir edilen kişi olacağına işarettir.

Kahve falında eski eşyaları satmak ailenin büyüyeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir