AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dondurma vermek

Kahve falında birine dondurma vermek

Kahve falında birine dondurma vermek arkasının daha sağlam hale geleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine inanılır.

Kahve falında birine dondurma vermek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında başkasının dondurma yediğini görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk dondurma görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma çalmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma koymak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulur.

Kahve falında fıstıklı dondurma görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında dondurma ısmarlamak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı dondurma yemek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok dondurma görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir