AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine domates vermek

Kahve falında birine domates vermek

Kahve falında birine domates vermek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hep dua edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Kahve falında birine domates vermek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında domates biber bahçesi görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında tarla domatesi görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Kahve falında domatesten salça yapmak sabrını zorlayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek domates yemek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates lekesi görmek yeni çalışmalar yapılacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biber ve domates görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında domatesi dalında görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane domates görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir