AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dolar vermek

Kahve falında birine dolar vermek

Kahve falında birine dolar vermek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük bir adım atılacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birine dolar vermek gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Kahve falında dolar kaybetmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında dolar bulduğunu görmek stresinin çoğalacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dolar harcamak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında demetle dolar görmek kazancın katbekat artacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla dolar görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında dolar aldığını görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amerikan doları görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dolar bulmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir