Kahve falında birine borçlu kalmak

Kahve falında birine borçlu kalmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, iş için gurbete gidileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine borçlu kalmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında birine borçlu kalmak zenginliğe sahip olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında borcunu ödememek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında telefon borcu görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında borçlu olan kişiyi görmek fesat kimselerin çıkacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini borçlu görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında borç ödemek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının borçlu olduğunu görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabadan borç para almak helal ekmek yiyeceğine, işlerinin de rast gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top