Kahve falında telefon borcu görmek

Kahve falında telefon borcu görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, verimliliğinin artacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Kahve falında telefon borcu gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Kahve falında telefon borcu görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında borç ödemek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bakkala borç yapmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik borç almak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden borç istemek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının borcunu ödemek ekmeğinin verimli olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birine borclu olmak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabadan borç para almak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir