Kahve falında birine aşık olduğunu söylemek

Kahve falında birine aşık olduğunu söylemek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, daha isabetli kararlar alacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında birine aşık olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Kahve falında birine aşık olduğunu söylemek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunu söylemek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığım birine aşık olmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kızla öpüşmek başarısının yükseleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında yılanın aşık olduğunu görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye aşık olmak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kocasının başkasına aşık olduğunu görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir