AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine altın bilezik takmak

Kahve falında birine altın bilezik takmak

Kahve falında birine altın bilezik takmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Kahve falında birine altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kola altın bilezik takmak sorunlarının sona ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın burma bilezik takmak sorunların kalmayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük takmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın bilezik takmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak gelişim içine gireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak kafa dinleyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak kimseyle konuşmayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir