AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda adres yazmak

Kahve falında kağıda adres yazmak

Kahve falında kağıda adres yazmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, üzüntülerin biteceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, düze çıkacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kağıda adres yazmak gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında kağıda adres yazmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında adres yazmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında bir adres aramak üzüntülerinin son bulacağına, hem de zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında aradığı adresi bulamamak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında adres aramak satışların düşeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında adres aradığını görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Kahve falında adres vermek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında adres kaybetmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir