Kahve falında birine açılmak

Kahve falında birine açılmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, darp edileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Kahve falında birine açılmak gördüyseniz:

  • Aceleye getirmek hiç kimsenin yararına olmayabilir.

Kahve falında okulun açıldığını görmek daha çok iş yapacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında mezar açılmasını görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında açılıp kapanmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere açıp kapamak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında kendine ateş açıldığını görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında denizde açılmak işlerinin ters gideceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kapanıp açıldığını görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsü açılmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir