AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yazılı kağıt almak

Kahve falında birinden yazılı kağıt almak

Kahve falında birinden yazılı kağıt almak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, büyüleyeceğine, kazancın artmasına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinden yazılı kağıt almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Kahve falında beyaz yazılı kağıt görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıt üzerinde yazı görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstü yazılı kağıt görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran yazılı kağıt almak uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine inanılır.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden yazılı kağıt almak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yazılı kağıt okumak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir