AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kağıt üzerinde yazı görmek

Kahve falında beyaz kağıt üzerinde yazı görmek

Kahve falında beyaz kağıt üzerinde yazı görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıt üzerinde yazı gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Kahve falında beyaz yazısız kağıt görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kağıtta yazılar görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıtta yazı görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazısız beyaz kağıt görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, düşmanına galip geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıt üzerinde yazı görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yazılı beyaz kağıt görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yazılı kağıt görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir