AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabayla kavga etmek

Kahve falında bir akrabayla kavga etmek

Kahve falında bir akrabayla kavga etmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hasta ve zor geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir akrabayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Kahve falında akrabalarıyla kavga etmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında akrabayla kavga görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabayla kavga etmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabayla kavga yapmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir akrabayla kavga etmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında akrabaların kavga ettiğini görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarının kavga ettiğini görmek kişinin yaşamının değişeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabasıyla kavga ettiğini görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir