Kahve falında sini tepsi görmek

Kahve falında sini tepsi görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sini tepsi gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Kahve falında tepsi sini görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sini tepsi görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bakır sini görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sini baklava görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş sini görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, geniş bir ev satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında sini görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sini almak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, zararların yakında telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sinif arkadasini görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top