AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden telefon hediye almak

Kahve falında birinden telefon hediye almak

Kahve falında birinden telefon hediye almak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, zorlanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, huzura erileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden telefon hediye almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir veya kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında hediye telefon almak pişmanlığa, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında telefon hediye edildiğini görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında birine telefon hediye etmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işarettir.

Kahve falında telefon hediyesi almak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon hediye aldığını görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden hediye telefon almak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında telefon hediye edilmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir