AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden metal para almak

Kahve falında birinden metal para almak

Kahve falında birinden metal para almak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında birinden metal para almak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Kahve falında metal para almak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında metal para yutmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında metal para vermek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden metal para toplamak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski metal para görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, iftiraya uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yabancı metal para görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Kahve falında birinden metal para almak hayır getirecek işlere girileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında metal bozuk para görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir