AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu mandalina görmek

Kahve falında turuncu mandalina görmek

Kahve falında turuncu mandalina görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu mandalina gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında turuncu mandalina görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mandalina koparıp yemek her daim Allah yolunda olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında mandalina ve limon görmek kısmetlerinin kapanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında mandalina toplamak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mandalina verdiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina suyu içmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mandalina görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalina ikram etmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir