AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi hediye almak

Kahve falında kuranı kerimi hediye almak

Kahve falında kuranı kerimi hediye almak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, uzun sohbetler edeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, insanların saygısının kazanılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi hediye almak gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında kuranı kerimi hediye etmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim hediye edildiğini görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında hediye kuranı kerim almak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında birinden kuranı kerim hediye almak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim hediye almak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kuran kerim hediye almak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kuranı kerim hediye etmek zenginliğin kapılarının açılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi hediye almak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir