AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı kovmak

Kahve falında akrabayı kovmak

Kahve falında akrabayı kovmak umutların biteceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında akrabayı kovmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında akrabayı kovmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine inanılır.

Kahve falında akrabayı evden kovmak yeni işlere gireceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet eder.

Kahve falında kedileri evden kovmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kovmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulur.

Kahve falında yılan kovmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytan kovduğunu görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında dilenci kovmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafiri evden kovmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir