AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı hamile görmek

Kahve falında akrabayı hamile görmek

Kahve falında akrabayı hamile görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, maddi zararın büyük olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayı hamile gördüyseniz:

  • Evle bağlantılı konularda gerçekten bir iz üzerinde olabilirsiniz.

Kahve falında bir akrabanın hamile olduğunu görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabayı hamile görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hamile olduğunu görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akraba hamile görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasını hamile görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında bir akrabayı hamile görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet eder.

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile bir akraba görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir