AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabayı hamile görmek

Kahve falında bir akrabayı hamile görmek

Kahve falında bir akrabayı hamile görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında bir akrabayı hamile gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında bir akrabanın hamile olduğunu görmek haneden birinin ayrılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine delalettir.

Kahve falında hamile bir akraba görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın hamile olduğunu görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine rivayet eder.

Kahve falında akraba hamile görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabamı hamile görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayı hamile görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabasını hamile görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir