AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden hamile kalmak

Kahve falında birinden hamile kalmak

Kahve falında birinden hamile kalmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kendini hamile kaldığını görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında ikize hamile kalmak epey bir zarara uğrayacağına, geçim kaygısı duymayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından hamile kalmak işlerin rayından çıkacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işarettir.

Kahve falında gayri meşru hamile kalmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden hamile kalmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini hamile kalmak sıkıntıların biteceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin hamile kaldığını görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir