AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hamile kalmak

Kahve falında kendini hamile kalmak

Kahve falında kendini hamile kalmak kazancının çok daha fazla olacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, hobilerine eğileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, esenleyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini hamile kalmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinden hamile kaldığını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kaldığını öğrenmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden hamile kalmak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, şansın yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hamile kaldığını görmek kötü duygularından arınacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir