AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden dua istemek

Kahve falında birinden dua istemek

Kahve falında birinden dua istemek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, doğru haber almaya, çocuk sahibi olunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden dua istemek gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında evliyadan dua istemek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasından dua istemek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında alimden dua istemek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden dua istemek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden dua istemek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinden dua istemek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işarettir.

Kahve falında dua istemek kimseyle konuşmayacağına, hak yemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hocadan dua istemek günden günde daha fazla stres yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir