AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya gitmek

Kahve falında akrabaya gitmek

Kahve falında akrabaya gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabaya gitmek gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında akrabalarına gitmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında akrabaya ziyarete gitmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın evine gitmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabaya gitmek refah düzeyinin düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği tabir olunur.

Kahve falında bir akrabanın evine gitmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalara gitmek istenmeyen olayların olacağına, hasret giderileceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarla bir yere gitmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir