AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalara gitmek

Kahve falında akrabalara gitmek

Kahve falında akrabalara gitmek istenmeyen olayların olacağına, dargınların barışacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kısmetlerin azalacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalara gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında akrabaya gitmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine inanılır.

Kahve falında akrabanın evine gitmek bir işe soyunacağına, kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında akrabalarına gitmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında akraba evine gitmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabaya ziyarete gitmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında akraba düğününe gitmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla düğüne gitmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında bir akrabanın evine gitmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir